Projektsäljare


Är du vår nya projektsäljare?

Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i ett expansivt företag med glädje som ledord? Då är det dig vi letar efter!

Ett stort engagemang och personlig relation är något som genomsyrar hela ACS Nordic AB. Vi inriktar oss på försäljning och konsultation av säkerhetsenheter i form av blixtljus, sirener, telefoner och övervakningskameror på den nordiska marknaden.

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en långsiktig samarbetspartner än en ren leverantör. Genom lång erfarenhet och stort engagemang ger vi våra kunder kunskap och koptetens till sina projekt. Med stöd av en unik process, gör vi det ingen annan gör inom service – vi tar alltid kunden på allvar, på riktigt!

Vi söker:

Vi behöver bli fler och söker nu en projektsäljare som vill bli en del av vårt team. För att vara lämplig för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av försäljning och intresse för elektronik samt skydd och säkerhet genom larmdon. Vi värdesätter din personlighet och månar om rätt inställning med driv och engagemang. Som projektsäljare hos oss arbetar du mot en bred kundbas, fokus på systemintegratörer, installatörer och grossister.


I arbetet ingår:

- Konsultation till stora och små projekt
- Kundbesök med resor i hela Sverige
- Samarbete med internationella leverantörer
- Teknisk produktutbildning
- Deltagande på mässor

Dina kompetenser:

- Erfarenhet av försäljning är ett krav
- Erfarenhet av säkerhetsbranschen
- Teknisk utbildning är meriterande
- Erfarenhet av målgruppen
- Flytande svenska och engelska är krav
- B-körkort är ett krav

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där engagemang, glädje och service står i fokus. Vi sitter i fina lokaler i Uttran strax utanför Tumba centrum. Företagets ledning värnar om hållbarhet både på jobbet och hemma – trivseln är därför av högsta prioritet. Tjänsten kan lätt skräddarsys efter rätt kandidats kvalifikationer och intressen.

 

 


Omfattning
: Heltid
Lön: Månadslön + bonus
Förmåner: Bland annat tjänstebil och friskvård
Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande


Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! Skicka ett mail med bifogat CV och personligt brev till mikael@acsnordic.se. Rekryteringen av tjänsten sker löpande, vänligen återkom med din ansökan snarast.

Vi hänvisar, i första hand, frågor angående tjänsten till mikael@acsnordic.se.