Om oss

Från januari 2017 har vi tagit över försäljningen av larmdon från systerbolaget Acumo AB.

Genom omorganiseringen kommer vi kunna ge våra kunder skarpare kommunikation, spetskompetens och tydligare återkoppling.  Vi hoppas att våra kunder, partners och besökare ser möjligheterna förändringen ger!

Vi inriktar oss på försäljning av larmdon i form av blixtljus och sirener på den nordiska marknaden. I vårt breda sortiment ingår ett stort utbud av Ex- /marinklassade larmdon, även godkända enheter för EN54-3 och EN54-23. Dessutom erbjuder vi smartphones med unik mjukvara samt kameror för användning i Ex-klassade områden. Även larmsändare, strömförsörjning och branddetektorer finns i vårt sortiment. 

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet.

Detta är anledningen till att vi valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.

Kom gärna till oss med era problem i pågående och-/ eller kommande projekt – vi ger dig en optimal lösning!

Läs mer om oss och vårt sortiment i vår översiktsbroschyr.

Översiktsbroschyr  

Vi är stolta över att ACS Nordic AB från juni 2019 är ISO-certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Vi är stolta över att ACS Nordic AB från juni 2019 är ISO-certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

ACS Nordics grundare, Mikael Törnberg och Mats Gårdestam

ACS Nordics grundare, Mikael Törnberg och Mats Gårdestam

"Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!"

Sedan 1 april 2019 ägs ACS Nordic AB av Indutrade, och ingår nu organisatoriskt i Indutrades affärsområde Industrial Components. Vårt arbetssätt ser ut precis som innan ägarbytet och leds av grundarna Mikael Törnberg (VD) och Mats Gårdestam (försäljningschef och affärsutvecklare). --> Läs mer om Indutrade