Eaton’s Fulleon Business

Fulleon är en av Europas ledande producenter av sirener, blixtljus, larmdon och statuslampor.

De grundades 1978 med ett fokus på tillverkning av sirener. Allt eftersom har Fulleon utvecklat ett brett sortiment av larmdon och tillbehör. Idag är de unika i sin expertis, design och tillverkning vilket gör att de levererar till många länder runt om i världen.

Fulleon tillverkar och är experter, inom allt från traditionella produkter, som klockor, till toppmoderna enheter med patenterade teknologier. De arbetar på ett antal säkerhetsrelaterade marknader, men bibehåller sin kärnverksamhet inom specialisering av brandskydd för såväl industrin som för offentliga lokaler.

Fulleon´s standard "off-the-shelf" produktsortiment är både omfattande och brett, med allt ifrån sirener, ljustorn till detektorer. Samtliga produkter har utvecklats och produceras för att möta kundernas specifika krav.

Faktum är att flera av Fulleons produkter sedan en tid används som standardiserade industrinamn, till exempel allmänt angivna Roshni och Squashni. Dessa produkter sätter än i dag en ny standard i sin klass och bekräftar ständigt Fulleons internationella rykte för kvalitet och valfrihet.

En faktor i Fulleons fortsatta framgång är dess sammanhängande struktur. Teknik, design, utveckling och tillverkning är placerat under samma tak, i Fulleons specialbyggda fabrik i Cwmbran, South Wales.

Kontaktperson

Mikael Törnberg

Produkter