Spännande nyhet med flexibilitet i fokus!

Ett blixtljus med valbar färg. Behövs en enhet med flera färger? Är du inte säker på färgen än? Eller vill spara pengar på att installera färre enheter? PY L-S-RGB är en spännande nyhet med ljus för alla behov! Nya PYRA® LED RGB tillåter dig att vara flexibel och håller ner ditt antal produkter till ett minimum.


Välj upp till 3 av de totalt 5 valbara färgerna: röd, grön, blå, gul och vit. Varje vald färg kan i sin tur installeras med olika ljusfunktioner; fast, blinkande eller blixtrande (flashing) ljus. Den flexibla kombinationen gör PY L-SRGB optimal i en mängd olika typer av installationer.

Minimera monteringstiden genom att installera ett och samma blixtljus som kan ge flera olika varningsindikeringar. Eller använd det i exempelvis en butiksentré, där det parkopplas med en värmekamera för att säkerställa att ingen med feber går in i butiken, eller ihop med räknare för att indikera grönt eller rött beroende på om maxantalet av besökare för butiken är uppnådd. Möjligheterna för PY- L-S-RGB är enorma.


Nyheten PYRA® LED RGB är liten och nätt till storlek, endast 86x109,6mm, men har en stor kapacitet och utgör en effektiv ljusindikering. Vi på ACS Nordic ser enheten som väldigt intressant och vill gärna berätta mer vid personlig kontakt!

 

Kontakta ACS Nordic  

Till produktsidan