Rätt kunskap och kompetens

Vi vill påminna om att det är vår kunskap och kompetens i kombination av vårt breda sortiment som gör oss, ACS Nordic, till rätt företag att vända sig till vid inköp av larmdon.


Vår alltid uppdaterade kunskap och kompetens, i kombination av det breda sortimentet, gör att vi som företag kan garantera att rätt produkt hamnar på rätt plats. Det vinnande konceptet gör oss stolta över vårt arbetssätt. Vilket vi även hoppas speglas i vår kontakt med kunder och samarbetspartner.

Utöver att vi själva är välinsatta med rätt kunskap och kompetens, ser vi genom vårt medlemskap och engagemang i SIS (Swedish Standards Insitute) till att hela branschen utvecklas åt rätt håll genom nya svenska standarder. Ett arbete som vi ser som väldigt utvecklande och framförallt viktigt. 


Här på vår hemsida finns mycket produktinformation i form av datablad, men även ett helt avsnitt om tips och trix vid vad av larmdon och tillbehör. Är det någon information som du anser saknas, eller bör förtydligas – är vi alltid tacksamma för din återkoppling så gör vi vad vi kan för att hålla sidorna väl uppdaterade efter alla önskemål.

Fakta, tips och trix  
Kontakta oss