Ge oss ditt bästa tips – få en triss!

Sectech pågår 27-28 oktober. Vad förväntar du dig att se för produkter i vår monter? Vad hoppas du lära dig när du besöker oss? Har du tips på klassiska Do's eller Don'ts? Vi tar tacksamt emot alla tips!

Vi vill skapa den bästa montern och möjliggöra de bästa förutsättningarna till givande möten på Sectech i höst.

Får vi lov att säga att äntligen är semestern över, så att vi på riktigt kan börja ladda inför Sectech 27-28 oktober? Vi på ACS Nordic ser så mycket fram emot att återse kunder, intressenter och kollegor i branschen igen.

Mässhallen och planritningen har anpassats efter rådande restriktioner med extra breda gångar och sunda avstånd mellan montrarna, vilket ska möjliggöra en säker mässa för både oss utställare och våra besökare. Mässan blev fullbokad redan i juni vilket vi hoppas är ett tecken på att branschen är redo att sammanstråla igen efter det långa uppehållet.


Just på grund av det långa uppehållet av sociala möten, vill vi maximera värdet av innehållet i vår monter! Därför önskar vi samla in input/förslag/tips på vad vi ska visa och fokusera på i vår monter 08:56.

Klicka på knappen nedan för att skriva ditt tips, som tack får du en trisslott när du registrerar ditt besök i vår monter 27-28 oktober. Du som registrerar dig som besökare i vår monter och dessutom börjar följa oss på Facebook och LinkedIn, deltar även i tävlingen om ett ännu finare (livsnödvändigt) pris!

Ge tips 

Kontakta oss