Vi säkrar flera stora datahallar

Stolt kan vi berätta att delar ur vårt breda sortiment säkrar några av landets stora datahallar.


Flera olika sirener och blixtljus ur vårt breda sortiment används för att säkra några av landets nya stora datahallar. Vi ser det som ett privilegium och ett bevis på att våra produkter klassas som extremt effektiva och pålitliga.

I takt med samhällets utveckling, blir hanteringen av data alltmer värdefull. Vilket bekräftas genom att flera stora bolag idag investerar och bygger nya storslagna datahallar i Sverige. Vikten av säkerhet i dessa är av högsta prioritet. Kraven som ställs på larmdon i ett datacenter är många och ibland komplicerade. Vi på ACS Nordic vet vad som krävs!


Fråga oss om råd. Våra kunniga projektsäljare är redo att bidra med sin kunskap vid val av larmdon till allt från datahallar till mindre- men inte mindre viktiga projekt.

Även här på vår hemsida finns mycket produktinformation i form av datablad, dessutom ett helt avsnitt om tips och trix vid vad av larmdon och tillbehör. Är det någon information som du anser saknas, eller bör förtydligas – är vi alltid tacksamma för din återkoppling så gör vi vad vi kan för att hålla sidorna väl uppdaterade efter alla önskemål.

 Kontakta oss Tips & trix