Vi vill överföra vår kunskap!

Vi på ACS Nordic är stolta över att ha och dela med oss av vår gedigna kunskap om våra produkters tekniska specifikation - allt för att hjälpa till med att hitta rätt produkter till rätt projekt. 


Vi på ACS Nordic är stolta över att erhålla och dela med oss av vår gedigna kunskap om våra produkters tekniska specifikation, men även den bakomliggande kompetensen för att förstå helheten med regler, certifieringar och rekommendationer. Allt för att hjälpa till med att hitta rätt produkter till rätt projekt. 

Du vet väl att vi har en specifik sida där vi samlat svaren på många frågor om hur du kan tänka kring valet av rätt larmdon, samt generell fakta om larmdon (blixtljus, sirener med tillbehör). Vi hoppas att du ska hitta något som är intressant för just er och som hjälper er med de utmaningar som ni står inför. 

 


Om du inte hittar alla dina svar på våra faktasidor, kontakta oss så ser vi till att bidra med sista pusselbitarna i djungeln att hitta rätt enhet till just dina projekt. 

Augusti är nästan förbi och vi är tillbaka på kontoret för att hjälpa till med nya uppdrag. På grund av rådande omständigheter avseende COVID-19 har vi fortsatt permitteringar med 40% nedsatt tid. Vi jobbar omlott och täcker upp kontorets ordinarie öppettider och gör vårt yttersta för att hålla nere svarstider.

Fakta tips och trix Kontakta oss

"Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!"