Breddat sortiment

Genom nya samarbeten med leverantörerna Milleteknik och Viking - breddar vi vårt sortiment är fortsätter utveckla verksamheten mot att bli en helhetsleverantör inom larmdon med tillbehör. 


Vi är glada att nu samarbeta med både Milleteknik och Viking, två leverantörer som kommer komplettera vårt övriga sortiment på ett bra sätt.

Milletekniks vision är att avdramatisera strömavbrott genom att säkerställa kontinuerlig drift. Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan, fokus ligger på forskning och utveckling, vilket gynnar både kunder och samhället. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg.

Nu erbjuder vi delar från Milletekniks sortiment av batteribackuper, övervakningskort, batteriboxar, avsäkringskort, larmdonsövervakningskort med mera.


Det andra nytillskott i vår leverantörspark, är Viking som arbetar hängivet med brandskydd och är engagerat i tillväxten av den fasta brandskyddsindustrin. Nu erbjuder vi delar av deras sortiment av branddetektorer (flamdetektorer & värmedetektorer).

Vikings UniVario branddetektor för industriellt bruk fungerar både inomhus och utomhus, såväl i direkt närhet till utrustningen som ska skyddas som från längre avstånd. De kan användas både i renrumsmiljöer och under tuffa förhållanden samt i explosionsfarliga miljöer, och erbjuder därmed lösningar för alla tänkbara krav.

Läs mer om Milleteknik Läs mer om Viking