Träffa oss på Sectech 19-20/11

På Sectech 2019 kommer vi från ACS Nordic visa upp ett urval av vårt breda sortiment av larmdon för: utrymning, brand, industri och säkerhet. Vi ser fram emot att på Sectech ta tillfället att visa upp vårt bolag och hoppas att vi får möjlighet till intressanta möten med såväl gamla som nya kunder och kontakter.

Sectech 2019 blev snabbt fullbokad av utställare. Vi från ACS Nordic kommer visa upp ett urval av vårt breda sortiment av larmdon för: utrymning, brand, industri och säkerhet. I år har vi valt att boka en större monter för att kunna visa upp mer av vårt breda utbud. Där ingår bland annat blixtljus och sirener godkända enligt EN54, även enheter anpassade till Ex- och MED-klassade områden. Dessutom visar delar från våra nya samarbeten med Milleteknik, AddSecure och Viking.

 

Vi ser fram emot att på Sectech ta tillfället att visa upp vårt bolag och hoppas att vi får möjlighet till intressanta möten med såväl gamla som nya kunder och kontakter.

I monter 05:78 kommer Johan, Mikael och Emma finnas på plats för att besvara alla tänkbara frågor om sortimentet och val av enhet till specifika områden. 

Gratis entré Kontakta oss