Siemens skapar perfekta platser

Siemens har marknadens bredaste portfölj inom brandsäkerhet - väljer nu oss som partner för alla leveranser av konventionella larmdon.

Magnus Lundén, Business line Fire Expert på Siemens AB tillsammans med vår projektsäljare Mikael Eriksson

Magnus Lundén, Business line Fire Expert på Siemens AB tillsammans med vår projektsäljare Mikael Eriksson


I alla verksamheter finns det risker för brand och kravet på tidigt upptäckt för rätt insats är mycket viktig. Därför har Siemens utvecklat system och applikationer för att matcha kraven med brandlarmsystem för alla typer av verksamheter, applikationer och miljöer. Kombinationen med Siemens breda utbud av service och tjänster, både på plats och digitalt via fjärrtjänster, gör Siemens till en komplett partner inom brandsäkerhet.
Vi på ACS Nordic är väldigt stolta över att Siemens valt oss som leverantör av konventionella larmdon – som bidrar till deras perfekta platser. Tillsammans optimerar vi Siemens transport och lagerkostnader.


”Siemens har marknadens bredaste portfölj inom brandsäkerhet. Brandlarmsystem Sinteso för alla typer av applikationer och miljöer.

Siemens har valt ACS Nordic som partner för alla våra leveranser av konventionella larmdon för att optimera våra transport och lagerkostnader. ACS Nordic känns som ett naturligt val då dom är ledande i Sverige inom detta område och har ett lager i Sverige med fungerande distribution inom Sverige. Vi köpte tidigare en del av dessa produkter direkt ifrån England vilket gjorde att våra kostnader för transport och lagerhållning var ganska höga, detta kan nu samordnas med ACS Nordics ordinarie leveranser.”
- Magnus Lundén, Siemens AB