Lyckad mässa gav besökarrekord

Vi var med och bidrog till besökarrekord på senaste säkerhetsmässan Sectech!


Vi på ACS Nordic är väldigt glada för att vi fick vara en del av den lyckade mässan Sectech som ägde rum på Älvsjömässan 21-22 november. Sectech slog i år rekord både i antalet besökare, 2.349 stycken, och antalet utställare, 98 företag.

Johan, Emma och Mikael som fanns på plats i vår monter kände ett stort engagemang från besökarna och fann tillfällen för många givande möten och spännande framtida projekt. Nu väntar ett stort och alltid lika spännande jobb att följa upp alla nya trådar från våra mäss-besökare.


I montern visade vi upp ett urval av vårt breda sortiment av bland annat blixtljus och sirener inom utrymning, brand, säkerhet och industri. Även en del nyheter så som dörrhållarmagneter och eurostopper (larmknappsskydd med siren) visades upp i montern. Nyheterna togs emot med stor nyfikenhet och vi tror att de kan komma att komplettera vårt övriga sortiment jättebra.

Kunde du inte besöka mässan men har frågor om vårt sortiment? Tveka inte att kontakta oss! Vi bollar gärna funderingar via telefon eller bokar in ett personligt möte.

Kontakta oss