Acumo AB

Acumo AB är ett företag med inriktning på försäljning av automationskomponenter för positionering samt larmdon, i form av blixtljus och siréner, på den svenska marknaden.

Sedan starten 2003 har vi på Acumo kontinuerligt byggt upp en produktportfölj baserat på de olika behov våra kunder har. Vi är väldigt glada för den feedback vi får och vi känner oss extremt privilegierade som får växa tillsammans såväl med våra kunder som leverantörer.

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet. 

Detta är anledningen till att vi valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.

När väl lösningen är på plats så gäller det att kunna säkerställa att Ni som kund får leveranser i tid. Detta har vi löst genom att ha ett stort lager där vi tillsammans med dig som kund gemensamt kommer överens om vad vi  skall lagerföra.

Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!

Kontaktperson

Mikael Törnberg

Produkter